System kualitas

1.-kualitas High komponén éléktronik jeung bagian ---

komponén konci kami ti Jepang, AS, Koréa Kidul, Taiwan jeung pabrik lokal dipercaya

2. ngaronjatkeun prosedur kadali kualitas ----

kadali kualitas Feed (IQC), kadali kualitas proses produksi (IPQC), kontrol kualitas final (FQC) Quality jaminan Control (QAC)

3. Sadaya produk ngaliwatan nguji rigorous ---

produk urang geus lulus tés handap: test tinggi na low hawa, test sepuh, test semprot uyah, leupaskeun jeung tés Geter.

4. sistem manajemen kualitas ketat ----

Canggih manufaktur téhnologi jeung sistem kadali kualitas ketat pikeun mastikeun kualitas sakabéh sadaya produk, laju lolos kami nyaeta 99,3%!

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !