SDV068 Aksi kaméra

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    SDV-068

    2.0 "TFT (960 * 240)

    kalawan WiFi

    Kalawan 2.4G kadali jauh        

    format vidéo: 4k "/ 24PFS (3840 * 2160)

                         1080p / 60FPS / 30FPS (1920 * 1080)

                         720p / 120FPS / 60FPS / 30FPS (1280 × 720)

    sénsor               

    16Megapixels Sony Senser

    Sudut pandang

    170 ° HD sudut lega lénsa lauk-panon, nondeformable

    resolusi poto

    21M 16M 12M 8M 5M

    format video  

    H.265MOV

    basa 

    Inggris / French / Jerman / Spanyol / Italia / Portugis / Simplied Cina / Jepang / Tradisional Cina / Rusia / Korea / Polandia / Swedia

    hirup batré

    60 menit (1080p)

    output video               

    50Hz / 60Hz

    audio                    

    Diwangun dina mikropon & spiker

    panyimpenan                  

    TF 4-32G

    kapasitas batré

    1050mAh

    USB

    USB2.0 Mini

    kelas waterproof

    30 méter di jero cai pikeun 1 jam

    Sistem operasi

    Windows XP / VistaorAbove / Win7 / Mac OS

    Ukuran jeung bentuk

    29,8 × 59.2x41MM

    Warna (7)

    Hideung / Bodas / Silver / Konéng / Blue / Xuping / Emas

    beurat

    58g kalawan accu

    aplikasi

    Ekstrim Olahraga, outdoor Olahraga Kagiatan, sapédah, Car DVR, kaamanan Grogol, Imah jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !